Lord Norton a sluha James (po dvadsiatich rokoch)

Galéria

Legendárna komediálna dvojica sa po rokoch vrátila! V novom šate a novom obsadení...

Umelecká agentúra LECA production v spolupráci s producentom Rudolfom Gerim a autorom Jánom Snopkom po dvadsiatich rokoch oživili legendárnu komediálnu dvojicu a uviedli na slovenské javiská legendárnu komédiu! Nezabudnuteľnú dvojic Marián Zednikovič a Stano Dančiak si stredná a staršia generácia veľmi dobre pamätá. Inscenácia mala v 90-tych rokoch viac než 600 repríz.

V novom predstavení si diváci môžu vychutnať nezameniteľný humor, veselé a netradičné príhody v skvelom hereckom obsadení s Jozefom Vajdom v úlohe sluhu Jamesa a lorda Nortona stvárňujú v alternácii populárni komici Juraj Kemka a Lukáš Latinák. Od premiéry v roku 2018 odohrali na domovskej scéne v bratislavskom Štúdiu L+S a na zájazdoch po Slovensku vyše 100 repríz a tešia sa z veľkého diváckeho záujmu.

Ak sa chcete príjemne pobaviť na inteligentnom humore plnom komických a nečakaných zvratov, príďte sa pozrieť na herecký koncert skvelých hercov Juraja Kemku a Jozefa Vajdu a stráviť tak večer, na ktorý budete dlho spomínať s úsmevom.

Čo sa po dvadsiatich rokoch zmenilo?

V službách lorda Nortona v priebehu dvoch desaťročí James zostarol. Keby len to! Skončil dokonca v psychiatrickom ústave. Nechce sa zmieriť s tým, že lord Norton sa medzičasom pominul. Nového parťáka nájde v ošetrovateľovi, ktorý je kvôli svojmu pacientovi ochotný urobiť čokoľvek. Aj hrať jeho bývalého svojrázneho pána. Fantázia chovanca psychiatrického ústavu a jeho ošetrovateľa je bezbrehá. Text predlohy sa neustále aktualizuje, posúva, tvorivý tím spoločne stále vkladá nové a nové gagy.

Dĺžka podujatia: 70 minút

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.