MANDARÍNKOVÁ IZBA 11.4.2022

Komédia známeho francúzskeho dramatika Roberta Thomasa Mandarínková izba je plná francúzskeho espritu a šarmu. Ponúka 5 krátkych príbehov (Baránok a tigrica, Velebníček a šľapka, Ošklbaná hus, Smiešny anglický vtáčik a Mandarín a chyžná), ktoré sú ako vystrihnuté zo života. Všetky sa odohrávajú v malom parížskom hotelíku a v záhadnej izbe, zvanej mandarínková, ktorá má svoj vlastný príbeh.

Štyria herci sa tu „prezliekajú“ do viacerých postáv a osudov (napríklad Maroš Kramár má až osem kostýmov). Herci majú priestor naplno ukázať svoje herecké schopnosti v príbehoch, kde nechýba humor, a ani, pre Thomasa typický, detektívny záver.

Okrem Maroša Kramára sa o skvelý večer postarajú Zuzana Tlučková, Pavol Topoľský a Bibiana Ondrejková.

Mandarínková izba je jednou z najlepšie hraných komédií na slovenských a českých divadelných scénach!

Galéria

Mandarínková izba

Komédia známeho francúzskeho dramatika Roberta Thomasa Mandarínková izba je plná francúzskeho espritu a šarmu. Ponúka 5 krátkych príbehov (Baránok a tigrica, Velebníček a šľapka, Ošklbaná hus, Smiešny anglický vtáčik a Mandarín a chyžná), ktoré sú ako vystrihnuté zo života. Všetky sa odohrávajú v malom parížskom hotelíku a v záhadnej izbe, zvanej mandarínková, ktorá má svoj vlastný príbeh. Štyria herci sa tu „prezliekajú“ do viacerých postáv a osudov (napríklad Maroš Kramár má až osem kostýmov). Herci majú priestor naplno ukázať svoje herecké schopnosti v príbehoch, kde nechýba humor, a ani, pre Thomasa typický, detektívny záver. Okrem Maroša Kramára sa o skvelý večer postarajú Zuzana Tlučková, Pavol Topoľský a Bibiana Ondrejková. Mandarínková izba je jednou z najlepšie hraných komédií na slovenských a českých divadelných scénach!