PACI PAC (10.2.2024)

PACI PAC vyrážajú na slovenské turné v kultúrnych domoch! Môžete sa tešiť na premiéru úplne nového rodinného predstavenia, plného farebných kostýmov a veselých postavičiek z obľúbených pesničiek. Tentokrát príde dokonca aj obrovský SLON! Nebude však chýbať ani vtipný pán Trampolíni, popletený vodník Ferko, šikovný pán Traktorista, spachtoš medvedík, nezbedný psík, či Superhrdina, ktorý zachráni PACI pred Kazispevom. Počas vystúpenia zaznejú aj zbrusu nové pesničky ktoré ste ešte na predstaveniach PACI PAC nepočuli. Nebudú však chýbať aj obľúbené detské hity ako Slon, Ťapi ťap, Traktor, Mama mi dala korunu, Pes a mačka, Opica či Paciland. Toto interaktívne ale hlavne zábavné predstavenie,  si užijú nielen deti ale aj rodičia. Príďte sa s deťmi zabaviť na úspešné rodinné predstavenie, ktoré bolo doteraz len v kinosálach CINEMAX, do kultúrneho domu vo vašom meste.

Každé dieťatko dostane zdarma pri vstupe do sály aj darček, a to obľúbené mliečko Brejky od RAJO. 

Po predstavení je samozrejmosťou fotenie s obľúbenými PACI PAC a zároveň sa môžete odfotiť na pamiatku aj s pánom Trampolínim a veľkým Slonom.

CENA VSTUPENKY PRE DETI AJ DOSPELÝCH JE 12€. VSTUPENKU NA KONCERT POTREBUJE AJ DIEŤA, AJ DOSPELÝ, TZN. KAŽDÝ ÚČASTNÍK PREDSTAVENIA.

Viac informácií o turné PACI PAC 2024 nájdete na našich sociálnych sieťach:

Facebook

Instagram

PACI PAC môžte poznať s detských TV staníc RIK TV, LALA TV a TURBO TV alebo z youtube kanála PACI PAC.

Dĺžka trvania: 55 minút

Galéria

PACI PAC (Nová show)

PACI PAC vyrážajú na slovenské turné v kultúrnych domoch! Môžete sa tešiť na premiéru úplne nového rodinného predstavenia, plného farebných kostýmov a veselých postavičiek z obľúbených pesničiek. Tentokrát príde dokonca aj obrovský SLON! Nebude však chýbať ani vtipný pán Trampolíni, popletený vodník Ferko, šikovný pán Traktorista, spachtoš medvedík, nezbedný psík, či Superhrdina, ktorý zachráni PACI pred Kazispevom. Počas vystúpenia zaznejú aj zbrusu nové pesničky ktoré ste ešte na predstaveniach PACI PAC nepočuli. Nebudú však chýbať aj obľúbené detské hity ako Slon, Ťapi ťap, Traktor, Mama mi dala korunu, Pes a mačka, Opica či Paciland. Toto interaktívne ale hlavne zábavné predstavenie, si užijú nielen deti ale aj rodičia. Príďte sa s deťmi zabaviť na úspešné rodinné predstavenie, ktoré bolo doteraz len v kinosálach CINEMAX , do kultúrneho domu vo vašom meste. Každé dieťatko dostane...